Theia Tasarım

Masa Sandalye Takımı

Masa Sandalye Takımı

Masa Sandalye Takımı

Çeşitli alanlar için üretilen masa sandalye takımları, mutfak, yemek odası, kafe, restoran gibi çeşitli yerlerde kullanılmasını sağlar. Yerli ve yabancı mobilya markaları tarafından onlarca model seçeneği sunulduğu için zengin bir ürün yelpazesine sahip olan masa sandalye takımları, çeşitli ve birbirinden farklı tasarımlar ile kullanıcıların beğenisine sunulmaktadır.

Masa sandalye takımı üretimi yapan pek çok firma ve şirket arasında en çok tercih edilen Theia Tasarım şirketi, sizler için birbirinden farklı ve çeşitli masa sandalye takımları üretmeye son sürat devam etmektedir.

Masa Sandalye Takımı Modelleri

Çeşitli yerlerin daha işlevsel alanlara dönüşmesine katkı sağlayan masa sandalye takımları, sürekli güncellenen dekorasyon ve mobilya trendlerine göre farklı model seçenekleri sunmaktadır. Her beklenti ve her ihtiyaca yanıt verecek şekilde tasarlanan masa sandalye takımları, aynı zamanda dekoratif objeler kadar şık görünümleri ile öne çıkmaktadır. Mobilya üreticileri tarafından farklı stillerde tasarlanarak kullanıcıların beğenisine sunulan masa sandalye takımı modelleri şu şekildedir:

  • Masanın şekline göre tasarlanan yuvarlak, oval ve kare mutfak masa sandalye takımı modelleri
  • Sandalyelerin yanı sıra bank, koltuk ve puf içeren puflu, koltuklu masa sandalye takımı modelleri
  • Kapalı alanlarda köşelere konumlandırılması için tasarlanan L masa sandalye takımı modelleri
  • Küçük alanlarda pratik bir şekilde katlanabilen açılır masa sandalye takımı modelleri
  • Hasır görünümü verilmiş ahşaptan üretilen hasır masa sandalye takımı modelleri

Masa sandalye takımı modelleri hakkında daha detaylı bilgi için Theia Tasarım şirketini sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.

Masa Sandalye Takımı Fiyatları

Masa sandalye takımı fiyatları, masa sandalye takımları modellerine göre değişkenlik göstermektedir. Örnek olarak, ahşap olarak üretilen masa sandalye takımı fiyatları ile plastik masa sandalye fiyatları aynı değildir. Aynı zamanda masa sandalye takımında bulunan sandalye sayısı da fiyatlarda değişkenliğe sebep olmaktadır. Bu sebeplerden ötürü masa sandalye takımı fiyatları hakkında net ve sabit bir fiyat bilgisi vermek doğru değildir. Masa sandalye takımı fiyatları hakkında daha ayrıntılı ve daha detaylı bilgi için Theia Tasarım şirketi ile iletişime geçebilir ve gerekli detayları öğrenebilirsiniz.