Sandalye Takımı Parçaları

Sandalye Takımı Parçaları

Yemek masası takımı, toplantı masası takımı, ziyaretçi sandalye takımı şıklığın ve konforun buluştuğu tasarımlardan oluşuyor. Takım sandalyeleri gövde tasarımı, renkleri ve döşemesiyle tasarımı bütün haline getiriyor. Tasarım ve üretim yapan her mobilya markasının sezonun trend parçalarına ait ürün grupları bulunuyor. Theia Tasarım sezonun ve zamana meydan okuyan trendlerin peşinden gidiyor, yenilikçi ve özgün tasarımları kendine has yorumuyla kullanıcılara sunuyor.

Sandalye yelpazemizde yer alan tel sandalye modelleri, oturma ve sırt yaslama bölümündeki minderleriyle konfora davet ediyor. Sandalyeleri oluşturan minder ve ayaklar, ayrıca satın alınabiliyor, yenilenebiliyor. Sandalye takımı parçaları çeşitli sebeplerle deforme olmuş ya da mevcut sandalyelerin yenileme çalışması kapsamında parçaya ihtiyacın doğması halinde kullanılabiliyor. Theia Tasarım’ın çok sevilen sandalye takımı parçaları  ile evinizdeki tabure, sehpa, sandalyelerin ayaklarını değiştirebilir, minderle daha konforlu hale getirebilirsiniz.

Sandalye Takımı Parçaları Nelerdir?

Üreticiler ve kullanıcılar için web sitemizde bulunan “parçalar” kategorisinde masa ve sandalye takımı parçaları bulunuyor. İşte parçaların detayları;

Tel sandalye sırt minderi

Tel sandalye sırt minderi hem yumuşak hem de ideal sertlikte bir dokuya sahiptir. Sandalyenin sırt bölümünü destekleyen bu minder, uzun süreler sandalyede oturanlar için sırt desteği sağlamayı amaçlıyor. Sırtın tutulmasını önleyen ve sandalyede yaslanıldığında rahatlığı hissettiren minderler, sandalye takımı parçaları kategorisinde yer alıyor.

Demir tel ayak

Tel sandalyelerin ve tel sehpaların ayak kısmı değiştirilebiliyor. Sandalye takımı parçaları kapsamında bağımsız alabilir, değişimi gerçekleştirebilirsiniz. Tel ayak, şık modern görüntüsüyle son dönemlerin en sevilen malzemesi kabul ediliyor, ahşap tasarımlarda sıklıkla tercih ediliyor.

Tel sandalye ayak pabucu

Sandalyelerin zeminle temasını sağlıklı, dekoratif ve sessiz kılmak için sandalye ayak pabucu kullanılıyor. Sandalye pabucu, küçük tasarıma sahip olup her ayak için bir tane gerektiriyor. Tel sandalyelerin zeminle temasını ayak pabuçları konforlu hale getiriyor, sandalyenin dayanıklılığını olumlu yönde etkiliyor.

Theia Tasarım, masa ve sandalye takımı parçaları ile üretimi güçlendiriyor, geniş bir kitleye hizmet veriyor. Sizler de bu tarz sandalye parçalarına ihtiyaç duyarsanız web sitemizden toptan sipariş edebilirsiniz.