Masa Sandalye Takımı

Masa Sandalye Takımı

Masa-sandalye takımları her evde olması gereken, en önemli mobilyalardan biridir. Salon ve mutfağa konulan takımları yemek yerken, arkadaşlarınız ya da ailenizle sohbet ederken kullanabilirsiniz. Tüm bunları yaparken keyifli ve konforlu olmak istiyorsanız doğru masa sandalyeyi seçmelisiniz. Rahat ve kaliteli malzemeden üretilen ürünler bazı kriterlere sahiptir.

Masa Sandalye Takımı Dikkat Çekici Özellikleri

2, 4 ve 6 kişilik masa-sandalye takımları farklı ebatlara, renklere ve desenlere sahiptir. Örneğin 4 kişilik masalar 130x70 ya da 70x70 ebatlarında olabilir. Odanızın metrekaresine ve ihtiyaçlarınıza göre en uygun olan modeli seçebilirsiniz. Tüm ürünlerin malzeme kaliteleri ve işlevsellikleri aynıdır. Sadece şekil, desen ve renk bakımından farklılık gösterirler.

Modern görünümlerini destekleyen ayakları da daha dayanıklı olmasını sağlar. Metal ayaklı masa ve sandalyeler oldukça sağlamdır ve yüksek performanslı kullanım sergiler. Diğer dikkat çekici özellikleri şu şekildedir;

  • Metal yüzeylerinde elektrostatik boya kullanılır
  • Minder bölümleri oldukça rahattır, vücut proporsiyonunu destekler
  • Masa tablasında masif ahşap malzemeler kullanılır
  • Sandalye ve masaların uçları zemine zarar vermeyecek şekilde üretilir ve kapatılır
  • Tasarım bakımından az bakım gerektiren mobilyalar çizilmelere ve darbelere karşı da dayanıklıdır

Evinizde ya da iş yerlerinizde kullanabileceğiniz masa-sandalye takımlarını tercih ederken bu özelliklere dikkat edebilirsiniz. Özellikle mutfakta kullanılan metal masalar modern görünümleri ile dekorasyonu da tamamlar.

Masa Sandalye Takımı Renk ve Desenleri

Masa-sandalye takımları farklı renk ve desenlerde bulunabilir. Özellikle mermer desenli modeller son dönemde sıklıkla tercih edilir. Bunun nedeni, hem modern hem de spor bir görünüme sahiptir. Mutfak ve salonunuzda kullanabileceğiniz mobilyalar tüm dekorasyonlar ile de uyum sağlar. Özellikle siyah ve beyaz renklerinin ağırlıkta olduğu modellerde desensiz masalar da yer alır. Bir diğer tercih edilen model barok yani ahşap desenli takımlardır. Asla eskimeyen ahşap desen modelleri klasikleşmiş parçalar arasında yer alır. Zamansız modelleri daha çok seviyorsanız ahşap ürünleri tercih edebilirsiniz. Eğer biraz daha farklılıktan yanaysanız da yuvarlak ve mermer desenli masaları satın alabilirsiniz. Bu ürünler iki kişilik masa,sandalye takımları için geçerlidir.