Masa Takımı Üreticisi

Masa Takımı Üreticisi

Modern yaşamın en temel dekorasyon unsurlarından biri masa takımları demek yanlış olmaz. Evde, ofiste, kafede, restoranda, iş yerinde masa etrafında toplanıp sohbet ediliyor, yemek yeniliyor, toplantı yapılıyor, projeler geliştiriliyor. Kısacası masa ve sandalye takımı yemek haricinde sosyalleşmek, iş üretmek, görüş almak, proje geliştirmek gibi birçok alanda elzem eşyalar arasında boy gösteriyor. Masa takımı üreticisi olan Theia Tasarım, insanların şehir yaşamında rahat hissedeceği işlevsel masalar üretiyor, modern bir yaşam inşa ediyor.

Masa takımı üreticisi bir ekip kontrolünde hareket ediyor. Geçmişten günümüze kullanılan tüm masalar, tasarım aşamasında öne çıkıyor, modern yaşam ihtiyaçlarıyla en doğru masa oluşturuluyor. Masa takımları modelleri ahşap ve metal ağırlıklı ilerliyor. Ahşap her dönemin zamansız üretim malzemesi olarak ev ve iş yerlerine doğal, samimi bir atmosfer kazandırıyor. Metal ise daha modern ve dinamik yapısıyla dikkat çekiyor. Theia Tasarım’ın masa takımı üretim ekibi, ahşap ve metal masa tasarımları haricinde iki materyalin bileşiminden yenilikçi, şık, fonksiyonel masalar üretiyor.

Masa Takımı Üretimi Aşamaları Nelerdir?

Sıfırdan masa tasarlanırken müşterilerin ihtiyaçları, dekorasyon stili, hayalini kurduğu masa özellikleri esas alınıyor. Masanın kullanılacağı alan ve kullanım amacı aynı şekilde tasarımın belkemiğini oluşturuyor. Theia Tasarım, masa takımı üreticisi olarak ilk görüşme sonrasında malzeme, renk, model seçimini sağlıyor. Üretim öncesinde masa ölçüleri alınıyor. Theia Tasarım, dijital araçlarla çoğu projeyi hazırlıyor, üretimden önce müşteriye sunum yapıyor, masanın nasıl olacağını belirliyor. Masanın üretim süreci tasarıma göre değişebiliyor. Masa son halini almadan önce tüm kontroller yapılıyor, montajı yapılarak kullanıma hazır hale getiriliyor. Süreç hızlı, etkili ve kusursuz ilerliyor.

Masa Takımı Yaptırma Maliyeti

Masa takımı yaptırma maliyeti hakkında spesifik bilgi vermek mümkün değildir. Kullanılacak ağaç, malzeme, masanın modeli, masanın kişi sayısı, sandalye tasarımı vb. birçok unsur masa takımı fiyatını etkiliyor. Theia Tasarım, masa takımı üretiminde cazip fiyat politikasıyla çalışıyor, kaliteli ve uygun masa alışverişine imkân tanıyor. Özel üretim masalar hazır tasarımlara göre çok daha yüksek fiyatlara satılıyor sanılsa da Theia Tasarım, uygun fiyatlarıyla bu ön yargıyı yıkıyor, bütçe dostu fiyat teklifler hazırlıyor.