Masa Sandalye Takımı

Masa Sandalye Takımı

Masa sandalye takımları, günlük hayatımızda sıkça kullandığımız ürünlerdir. Bu masa sandalye takımları kimi zaman arkadaşlarımızla birlikte sıcacık bir mutfak atmosferinde bize eşlik ederken, kimi zaman da ofisimizde en yoğun çalışma tempolarımızda bizlere konforlu bir alan sağlar. Evimizdeki salonlarda, restoranlarda, kütüphanelerde sıkça gördüğümüz bu ürünlerin birçok farklı türü mevcuttur. Çeşitli renkler ve desenler içerebilen masa ve sandalyeler, yapı olarak da plastik- ahşap veya metalden oluşabilirler. Theia Tasarım, masa sandalye takımlarındaki modern ve kaliteli dokunuşları ile yıllardır bu sektörde en iyi hizmet sunan şirketlerden birisidir.

Masa Sandalye Takımlarının Kullanım Alanları

Masa sandalye takımlarının birçok kullanım alanı mevcuttur. Kullanıldığı başlıca yerler şunlardır:

  • Evlerde sıkça kullanılan masa sandalye takımları özellikle mutfakların vazgeçilmez bir parçasıdır. Ailece yemek eşliğinde hoş sohbetler ederken veya gelen misafirlerin en güzel şekilde ağırlanabilmesi için oldukça önemlidir.
  • Masa sandalye takımları ofis ve işyerlerinde düzenli, konforlu bir çalışma alanı yaratabilmek bakımından kullanışlı ürünlerdir.
  • Kafe ve restoranlarda da olmazsa olmaz unsurlardan biridir. Özellikle gelen müşterilerin rahat edebileceği, estetik olarak da göze hitap etmesi beklenen masa sandalye takımları işletmecilerin en önem verdiği noktalardan biridir.

Masa Sandalye Takımı Fiyatları

Masa sandalye takımı fiyatları kullanılan malzemenin içeriğine göre değişebilmektedir. Bu değişimlerin sebepleri şunlar olabilir:

  • 1.Üründe kullanılan materyalin dayanıklılığı. Örneğin daha ucuz bir masa sandalye takımı istendiğinde plastik olan masa takımları tercih edilebilirken, ürün yapımında daha sağlam olan ahşap veya metal kullanıldığında masa sandalye takımı fiyatları da buna bağlı olarak artmaktadır.
  • 2.Masa sandalye takımlarının büyüklüğü ve maksimum kaç kişilik kapasiteye sahip olduğu da bu sebeplerden biridir. Örneğin küçük bir mutfak masası takımı ile ona oranla daha büyük olan bir mutfak masası takımı arasında fiyat farklılıkları bulunabilir.

Theia Tasarım Masa Sandalye Takımı

Theia Tasarım, masa sandalye takımı hizmetlerinde alıcılara birçok farklı seçenek sunar ve bu seçenekler arasında herkesin kendi zevkine göre bir şeyler bulabileceği eşsiz parçalar bulunmaktadır. Theia tasarım özellikle masa sandalye takımlarında ürünlerin şu özelliklere sahip olması açısından tercih edilmektedir:

  • Kolay temizlenebilir olması
  • Sağlam ve uzun ömürlülük
  • Modern tasarımlara kolayca uyum sağlayabilmesi
  • Hoş bir görüntüye sahip olması
  • Zemin yüzeylerinin çizilmesine sebep olmaması